NIEUWS & PERS

The best of Taptoe Azewijn

Normaal gesproken is de Taptoe in Azewijn de muzikale opening van de kermis. De kermis zal dit jaar niet doorgaan, maar dat weerhoudt ons er niet van om een heel mooi openlucht concert te geven. Natuurlijk is het voor ons als orkest ook lastiger om te oefenen, daarom hebben we gekozen voor een speciaal thema: The Best of. De beste nummers van de afgelopen jaren, hierbij moet je denken aan nummers van Grease en Glee, maar ook Wim Sonneveld komt voorbij.

Omdat het u niet zal ontgaan zijn dat dit jaar alles anders is, hebben ook wij enkele dingen vernieuwd. De locatie is op het terrein van VV Den Dam. Hier hebben we voldoende ruimte voor het orkest en voor u om te zitten. Wij vragen u wel om zich vooraf ( uiterlijk voor 20 september ) aan te melden via www.fanfare-azewijn.nl. Hierdoor weten wij hoeveel mensen wij kunnen verwachten, en komt er niemand voor verassingen te staan. Zonder registratie vooraf mogen mij u helaas niet welkom heten.

Dit openluchtconcert is een samenwerking van de fanfare St. Joseph, Dweilorkest Azum’s Aosum, Schutterij Wilhelmina,  popkoor U-nique en enkele losse muzikanten.